Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Xpozer is ideaal als het gaat om een professionele uitstraling in uw bedrijf of winkel. Alle aandacht is gericht op de foto en details worden perfect weergegeven. Met een Xpozer opspan- en ophangsysteem creëer je uniformiteit aan de muren, zowel in het bedrijf als op de werkvloer. Door de wisselfunctie van het systeem kan je heel gemakkelijk en flexibel foto’s wisselen. Zo blijft het bedrijf en de werkomgeving vernieuwend en inspirerend. Hieronder een aantal van onze tevreden klanten:

 
 

Extra service

Je kunt de (bedrijfs)foto’s naar ons toezenden. Dan worden de foto’s gecontroleerd op resolutie, scherpte, uitlijning enzovoort. Op deze manier heb je de zekerheid dat het maximale uit de foto’s worden gehaald, die straks voor bedrijfsdoeleinden gebruikt gaan worden.

Voor speciale opmaakwensen, zoals het plaatsen van een bedrijfslogo of het plaatsen van teksten kunnen wij ondersteuning bieden. Daarnaast kan er een bepaalde (huis)stijl of thema aan de foto’s worden toegevoegd voor meer uniformiteit van de foto’s. Geef je wensen door en wij proberen mee te denken in de mogelijkheden.