Fotowedstrijd – Colors of the World πŸŒŒπŸ“·

Laat jouw wereld zien met foto's die de kleuren van de wereld vieren. De rijke diversiteit aan kleuren in de natuur, steden, kleding, eten, alles wat voor jou een verhaal vertelt en past bij het thema van deze zomeruitdaging. Onze zomerwedstrijd loopt tot eind Augustus dus je hebt 2 maanden om de perfecte foto te schieten!

Alle inzendingen worden zorgvuldig bekeken en beoordeeld door niemand minder dan natuurfotograaf Albert Dros!


Doe mee met de zomerwedstrijd Xpozer en win het supergave 4Pack van Xpozer! Geef jouw foto de moderne galerij-look die het verdient. Alle fotografen zijn welkom!

Laat je inspireren en doe mee met de Xpozer Fotowedstrijd!
  • Geen logo's & watermerken
  • Geen "Selfies"
  • Geen screenshots

1 Juli - 31 Augustus

Doe mee met onze
maandelijkse  fotowedstrijd.

1 Juli - 31 Augustus

Deel jouw foto op Facebook & Twitter en plaats jouw foto in de Top 25!

5 September

Onze vakjury geeft Feedback aan de Top 25 & kiest de winnaar & jury prijzen.

Over het thema van deze maand

DE wereld VOOR JOUW LENS

Als fotograaf beleef je avonturen die je van tevoren nooit voor mogelijk had gehouden. Je bezoekt de meest prachtige plekken, ontmoet bijzondere mensen en culturen en je kunt door fotografie zelfs jouw grootste angsten overwinnen - allemaal door de zoektocht naar de perfecte foto.

Als je de perfecte foto die je in je hoofd had eenmaal hebt geschoten, ervaar je een moment van geluk en euforie. Ze brengen een emotie naar boven van die exacte momentopname en laten zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Laat jouw wereld zien. Doe mee!


Prijzen

Hoofdprijs: Xpozer 60x90cm 4Pack + WOWscapes

Doe mee en maak kans op het fantastische Xpozer 4-Pack t.w.v. €183,95 !

Ontdek meer over het  Xpozer 4Pack.

  • Xpozer's Vivid Satin prints zijn 100% ontspiegeld.
  • Hang ze perfect op met Xpozer’s bekroonde foto frame.
  • Wissel makkelijk van foto en hang je nieuwste foto's binnen enkele minuten op hetzelfde frame.
xpozer 4pack

Doe mee en maak kans op het fantastische boek
WOWscapes t.w.v. €34,90

Ontdek meer over WOWscapes!

Albert Dros kent als geen ander de geheimen van de landschapsfotografie en deelt deze graag met je in dit 200 pagina’s dikke handboek over spectaculaire landschapsfotografie. Het boek bevat onder andere de topics:

  • Leren kijken als fotograaf
  • Tips voor tools/apps voor het plannen van shoots
  • Tips voor in het veld
  • Nabewerkingstips van Albert Dros

JURY van DE MAAND:

Albert DROS

Albert Dros ontdekte in Hong Kong zijn liefde voor fotografie. Eenmaal terug in Nederland liet de fotografie hem niet meer los. Een foto van de Melkweg met het internationaal ruimtestation ISS, gewoon vanuit ons eigen land, zorgde voor zijn grote doorbraak. Tegenwoordig reist Albert als fulltime landschapsfotograaf de gehele wereld rond. Hij begeleidt reizen en is wereldwijd ambassadeur van Sony. Meer wedstrijdplezier?!

Bekijk de inzendingen van voorgaande wedstrijden.


Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn foto terugvinden na het uploaden?

Je ontvangt na jouw upload een email met jouw persoonlijke link. Wanneer je op deze link klinkt kom je op de wedstrijd pagina terug en zie je jouw foto geopend in de galerij. Hier kan er ook gestemd worden op jouw foto!

Hoe kan ik mensen laten stemmen op mijn foto?

Wanneer je op jouw persoonlijke link klinkt kom je op de wedstrijd pagina terug en zie je jouw foto geopend in de galerij. Hier kan er ook gestemd worden op jouw foto door op de blauwe “vote” knop te klikken. Jouw persoonlijk link vind je in de bevestigingsmail.

Kan ik winnen zonder stemmen te verzamelen?

Ja, de jury kiest elke maand 1 winnaar vanuit de top 25 (samengesteld door het aantal stemmen) en 2 winnaars vanuit alle inzendingen. Je maakt dus kans om het Xpozer prijzenpakket te winnen zelfs als je niet in de top 25 bent gekomen.

Mijn link doet het niet/ik heb geen link ontvangen, wat kan ik doen?

Neem alsjeblieft contact met ons op door een chat bericht te sturen met jouw vraag of probleem. We komen er zo snel mogelijk op terug om jou te helpen.

Mijn foto staat niet correct in de wedstrijd, wat kan ik doen?

Neem alsjeblieft contact met ons op door een chat bericht te sturen met jouw vraag of probleem. We komen er zo snel mogelijk op terug om jou te helpen.