Moederdagshoot met fotograaf Frank Doorhof

Mijn naam is Frank Doorhof en ik ben actief als fotograaf en geef wereldwijd workshops over fotografie. Voor mij begon het allemaal al in mijn jeugd, mijn ouders en grootouders waren allemaal zeer actief met fotografie (en video) bezig, het is dan ook geen wonder dat ik uiteindelijk als fotograaf en enorm filmliefhebber terecht ben gekomen.

Hoe ik fotograaf werd

Eén van de dingen die mij het meest verwonderden als kleine jongen, was dat mijn grootvader een stuk papier in een bak met stinkend water deed, en daar vervolgens voor mijn ogen een tekening/foto van mijn familie uit kwam, PURE MAGIE … En tot op de dag van vandaag vind ik fotografie nog steeds een stuk pure magie. We zijn letterlijk “timelords” die het mogelijk maken voor andere mensen om stukken geschiedenis, gebeurtenissen of mensen die dierbaar of speciaal voor hen waren, opnieuw te beleven.

Dit is ook vaak waar mensen te laat achter komen. Bijna altijd kom je er bij een afscheid bijvoorbeeld pas achter hoe weinig foto’s of materiaal je van iemand hebt, het is altijd iets wat er is … toch?

Fotografie om momenten te koesteren

Met fotografie kun je zorgen voor al die unieke momenten die je wil koesteren, dus wat is er mooier dan een foto kado geven aan je dierbare? Bijvoorbeeld op Moederdag met het hele gezin op de foto, of juist de hele familie. Koester die momenten en laat ze vangen door iemand die weet hoe je het beste uit een groep haalt.

Maar waar het vroeger heel gewoon was om foto’s af te laten drukken, is tegenwoordig bijna alles digitaal, en dit past ook perfect bij onze levensstijl. Niets duurt langer dan vandaag toch? Waarom zou je een foto langer dan een paar maanden laten hangen?

Mensen willen snel en sneller, en kunst of een foto aan de muur is iets waar lang over nagedacht moet worden, en wat dan meestal eindigt met een foto op de desktop of als achtergrond op je telefoon. Dit is een van de redenen dat wij al een paar jaar samen werken met Xpozer, een echt Nederlands product om trots op te zijn.

Frank’s prachtige portretten als Moederdagcadeau!

Wat geef je een moeder die alles al heeft? Elke moeder is blij met een mooie foto van haar geliefden. Helemaal mooi is het als ze deze foto gelijk ook aan de muur kan hangen en past bij het interieur. 

Wil jij nou niet elke dag jezelf op dezelfde manier zien, boven de bank, in de hal of op de trap naar boven? Zoek dan eens naar een fotograaf met creatieve, bijzondere foto’s. Zoals Frank Doorhof. Zijn werk is bekend om zijn grote contrasten, kleur en veel creativiteit zoals kleur van twee kanten en rook (zonder vuur). Ook buiten maakt hij unieke beelden van jou en je familie. Daarnaast werkt Frank met een stylist die jullie kan transformeren in prinsesjes of een gala outfit kan regelen. Ook al zijn jullie zelf het middelpunt, aan de hele set (achtergrond) wordt gedacht. Een goede studio heeft accessoires in huis of kan die regelen. Zelf meenemen kan natuurlijk ook. Jouw kleintje met zijn favoriete knuffel of of jezelf met je motor (fiets). Het kan allemaal. Zo’n fotoshoot is echt een feestje en een geweldig uitje. En niet alleen een fantastisch cadeau voor Moederdag, maar ook leuk voor een vrijgezellen middag, sweet 16 party of jubileum. Een grote print van jou en je beste maatje is een geweldig geschenk voor je moeder of jezelf.  

Xpozer is de perfecte oplossing voor al je afdrukken. Geen gedoe met lijsten en wel of niet ontspiegeld glas. Gewoon makkelijk in elkaar zetten, eerst even het instructiefilmpje kijken en gelijk aan de muur, de muurhaak zit erbij. En bovendien nog voor een leuke prijs ook. Hoe groter hoe beter! En volgend jaar? Laat je weer een foto maken en gebruik hetzelfde frame.

Meer weten over Frank of een shoot boeken?

Wil jij je moeder, of een andere speciale vrouw in jouw leven, met Moederdag verrassen met een mooie (familie)foto? Wij raden Frank Doorhof aan.

www.studiofd.nl (Alles over zijn portretwerk en nog veel meer)

www.frankdoorhof.com (Volledig portfolio en meer)