Luminar 3 bewerking van camera naar muur

Snelle fotobewerking met Luminar

Je kunt niet wachten om jouw nieuwste foto’s als perfecte Xpozer aan de muur te zien hangen en dat speciale moment tot leven te brengen voor jouw familie en vrienden. Maar, eerst moet je die foto bewerken om de beleving van dat moment tot zijn recht te laten komen als grote print. Dat kan met de snelle fotobewerking van Luminar!

Bij Xpozer zijn we dol op de super snelle fotobewerking met Luminar. Door gebruik te maken van AI-technologie is het bewerkingsproces super nauwkeurig en snel. Een geweldige manier om de tijd die je besteedt aan bewerken te verkorten en toch een aantal verbluffende resultaten te produceren. Dit zijn een paar van de functies die je niet wilt missen!

Makkelijk De Perfecte Foto Kiezen

Luminar maakt het gemakkelijk om jouw foto’s te organiseren en de beste te selecteren. Met Luminar en Xpozer zijn de mogelijkheden eindeloos. Door functies zoals ruisonderdrukking en AI-verbeteringen creëer je makkelijk en snel de afbeelding voor een perfecte afdruk op Xpozer

AI Verbeteringen

Met behulp van hun AI-verbeteringen kan Luminar onderscheid maken tussen de verschillende elementen in jouw afbeeldingen (mensen, gezichten, landschappen, gebouwen, lucht, enz.) En kun je direct de afbeeldingsecties selecteren die je wilt aanpassen zonder gebruik te maken van maskers. Je hebt de volledige controle over jouw bewerking zonder gedoe.

snelle AI fotobewerking met Luminar
AI Enhancements in Luminar

Geen wolkje aan de lucht, of wel?

Grote landschapsfoto’s zien er altijd geweldig uit aan de muur. Maar wat als het weer gewoon niet meewerkte op de dag dat je die anders perfecte foto maakte? Je wilt dat jouw foto perfect is en niet wordt verminderd door een lucht die je niet kunt beheersen. Met Luminar en AI Sky Enhancements kun je jouw lucht net dat beetje extra geven door de ontbrekende details terug te halen.

snelle lucht bewerking met Luminar
Gemakkelijk en snel lucht bewerken met Luminar

Een vlijmscherpe look

Twee belangrijke elementen voor het afdrukken van jouw foto’s zijn scherpte en structuur. Ze voegen details en impact toe aan jouw foto, zodat deze er vlijmscherp uitziet op Xpozer! Met de structuur sliders van Luminar kun je niet alleen de hoeveelheid structuur bepalen, maar ook de zachtheid en intensiteit. Geef je prachtige foto’s in een flits een vlijmscherpe look!

snelle fotobewerking met Luminar
Structuur toevoegen met Luminar

Eruit met die ruis

Soms moet je je ISO verhogen, vooral als je een sfeerbeeld wilt zonder dat kunstlicht de sfeer in de foto verpest. Dit betekent dat er zeker wat ruis zal zijn. Met de Denoise-sliders van Luminar heb je de controle over de ruis in jouw foto.  Van helderheid tot kleurruis en intensiteit. Hiermee kun je creatief aan de slag met jouw foto’s en de belangrijke momenten vastleggen.

Door jouw foto’s een aantal simpele en snelle bewerkingen te geven kun je ze helemaal klaar maken om af te laten drukken. Mocht je nog een snellere manier willen ontdekken om jouw foto’s te bewerken met Luminar, kun je eens kijken naar presets. In ons artikel over presets leer je wat je daaraan hebt en hoe je ze kunt gebruiken.