Uitslag Fotowedstrijd Perfect Portraits – Februari 2020

Het maken van portretten is het vertellen van verhalen. Achter een goede portretfoto zit vaak een dieper verhaal. Een verhaal dat verteld wordt door die ene foto. Een goede portretfoto laat je dus ook verder denken. Je verplaatst je als het ware in de persoon op de foto. Dit kan van allerlei emoties bij jou oproepen!

Een portret als fotoprint aan de muur kan dus heel veel doen met de sfeer in een bepaalde ruimte. Zo kun je een ruimte serieus, nostalgisch of juist super vrolijk maken. Heb jij ook zo'n portret waar je elke dag in zou willen verdwalen?

Perfect Portraits Winnaar:

*Zet de Nederlandse ondertiteling aan als je deze video zonder geluid kijkt*

Het verhaal achter de winnende foto!

"Op netflix heb ik de serie "The 100" gekeken. De sfeer van die serie vind ik geweldig. Het is avontuurlijk, sprookjesachtig, en fantasievol. Deze sfeer heb ik geprobeerd terug te brengen in deze foto. Op de foto zie je mijn dochter Lindy, ze vindt het altijd leuk om model te staan voor mijn foto's. En daar ben ik bijzonder blij mee, maar bovenal trots."

Berthien Beekvelt - Winnaar fotowedstrijd februari 2020

Laat de winnende foto zien

Keuzes van het Xpozer team:

Het Xpozer team heeft uit alle inzendingen twee winnaars gekozen op het gebied van techniek en creativiteit. Deze winnaars winnen het mooie Xpozer prijzenpakket!

Perfect Portraits Techniek Winnaar:

Monique Raaijmakers

De kracht van onmacht.

Perfect Portraits Creatief Winnaar:

Zander Proost

Riley

Top 25

Dit was de top 25 van de Perfect Portraits wedstrijd!

Geïnspireerd om deel te nemen aan een van onze maandelijkse fotowedstrijden? Bekijk onze nieuwste fotowedstrijd De Lente Komt Eraan! Wij zien jouw foto's en verhalen graag voorbijkomen dus, doe mee en win!