Uitslag Fotowedstrijd: The World From Above

De winnaar van de fotowedstrijd is bekend! Prachtige foto’s en verhalen vanuit de hele wereld hebben we voorbij zien komen. Bedankt voor alle mooie inzendingen! 

En de winnaar is …Fotograaf: Mike Tesselaar - Nederland

Foto: "Klomp Bezorging" - @Mitevisuals

Camera info: DJI Mavic Air - ISO100 - F/2.8  - 1/380

"Het tulpenseizoen is zonder twijfel mijn meest favoriete seizoen in Nederland, en vanuit de lucht wordt het alleen maar beter! Hoewel ik veel drone rond deze kleurrijke tijd van het jaar, was deze plaat een gelukstreffer. Snel kon ik mijn beeld bijstellen en deze bus vastleggen in het midden van de tulpen. Perfecte timing achteraf, want dat was het enige verkeer die dag, en helemaal nu deze is uitgekozen als winnaar van de "the world from above" wedstrijd! 🙂 Laten we dat met het aankomende tulpenseizoen nogmaals proberen!"

- Mike (@mitevisuals

Wat ons betreft een terechte winnaar van deze wedstrijd. Wat een prachtige foto van een geweldig landschap met perfecte lichtomstandigheden. En dan ook nog een onderwerp dat je doet afvragen, waar zou deze chauffeur naartoe gaan? Mike dacht aan een levering klompen! 

Xpert jurylid Azim Khan Ronnie over de winnende foto:

Geweldige lijn en prachtige kleuren in deze foto. Deze foto representeert het thema perfect en is de beste in deze wedstrijd! Dit is daarom ook die winnende foto. Gefeliciteerd!

Keuzes van het Xpozer team:

Het Xpozer team heeft uit alle inzendingen twee winnaars gekozen op het gebied van techniek en creativiteit. Deze winnaars winnen het mooie Xpozer prijzenpakket!

The World From Above Techniek Winnaar:

Stuart Greenberg

United States

Triborough Bridge Tilt-Shift

The World From Above Creatief Winnaar:

Russ Tierney
United Kingdom

Point of Ayr Lighthouse, North Wales, UK.

TOP 25

Dit was de top 25 van de wedstrijd. Bekijk of jij er tussen staat en lees de feedback van Azim op alle foto's!

Geïnspireerd om deel te nemen aan onze fotowedstrijd?

Bekijk onze nieuwste fotowedstrijdWij zien jouw foto's en verhalen graag voorbijkomen dus, doe mee en win!