Waanzinnige fotografie avonturen van Ori Guttin

Waanzinnige fotografie avonturen van Ori Guttin

Het verhaal van Ori Guttin (mede oprichter van viewbug) komt uit ons boek Amazing Photography. Een boek dat de deuren opent naar de fotografie mindset die ons aanmoedigt om het beste uit onze foto’s te halen én ze in huis op te hangen zodat we dat moment keer op keer kunnen beleven.

Vanuit onze passie zijn we opzoek gegaan naar unieke en persoonlijke verhalen van fotografen over de hele wereld. In dit artikel vertelt Ori Guttin een deel van zijn verhaal.

Van backpacker tot fotograaf

Ori; ‘Na de middelbare school nam ik een tussenjaar, waarin ik de wereld rondreisde met een paar vrienden. We bleven vier maanden in Europa, om vervolgens door te reizen naar Israël, Jordanië, Kenia en Tanzania. Behalve mijn backpack droeg ik alleen mijn moeders fototoestel bij me, wat mijn leven voorgoed heeft veranderd. In dat jaar werd fotografie mijn allergrootste passie en dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds.’

Doorgaan om te groeien

‘Wanneer ik nooit gereisd zou hebben voor fotografie, had ik hoogstwaarschijnlijk nog steeds gewoond waar ik ben opgegroeid. Fotografie heeft mij de passie gegeven om de wereld te ontdekken en heft mij fantastische avonturen laten beleven. Ik wil blijven groeien en daarom ga ik altijd op reis met mijn camera om verschillende stijlen uit te proberen.’

Hopelijk heeft dit artikel jou geïnspireerd om jouw waanzinnige foto te maken. En deze prachtig in jouw huis op te hangen zodat je dit moment elke dag opnieuw kan ervaren!

Wil jij meer lezen over de waanzinnige avonturen van Ori Guttin? Wat zijn mooiste ervaringen zijn? En wat jij hier misschien wel van kan leren? Bestel dan nu het Amazing photography boek gratis en haal meer uit jouw fotografie!

Ben je benieuwd naar alle tips om je foto’s klaar te maken voor jouw beste fotoprint ooit? Lees de voorgaande tips hier!