Geplaatst op Geef een reactie

Wanneer wissel je van Xpozer?

Wanneer wissel je van Xpozer?

Als fotografen maken we keer op keer mooie foto’s. En we streven ernaar om onze foto’s steeds naar een hoger level te tillen. Omdat we elke keer weer nieuwere en mooiere foto’s hebben is Xpozer ontstaan, zodat we een mooi en makkelijk systeem hebben waarbij we heel makkelijk onze foto’s kunnen wisselen. Maar hoe beslis je of en wanneer je een fotoprint verwisseld? In dit artikel leer je wanneer je foto kan verwisselen en hoe je een foto kan kiezen.

Verschillende redenen

Er zijn verschillende redenen waarom je een foto zou kunnen wisselen, namelijk: Je hebt de huidige foto al lang en wil wel weer eens iets anders, je hebt een nieuwe mooie foto gemaakt en daar ben je zo trots op dat je hem graag wilt ophangen of je hebt een verandering in het interieur gemaakt die ervoor zorgt dat je vind dat een andere foto beter past bij de rest van het interieur.

Natuurlijk is dit een persoonlijke keuze en kan jij zelf bepalen wanneer en of je een foto vervangt. Gelukkig kan dat heel makkelijk met Xpozer. Maar dan heb je misschien nog steeds de vraag hoe je dan een vervanger kiest…

Het kiezen van een nieuwe foto

Het kiezen van een vervangende foto is natuurlijk ook persoonlijke keuze, maar er zijn een paar richtlijnen die jouw keuze makkelijker kunnen maken. 

1. Maak een selectie van jouw mooiste foto’s

2. Maak een selecte van de scherpste foto’s

3. Kies de foto’s die jou inspireren, die jou trots maken of die een bepaald moment laten herbeleven

4. Kijk naar je interieur, welke van die foto’s staat daar het beste bij?

5. Kies uit deze selectie jouw beste foto voor aan jouw muur 🙂 

Hopelijk hebben deze tips jou geholpen om jouw beste foto uit te zoeken en deze prachtig in jouw huis op te hangen zodat je dit moment elke dag opnieuw kan ervaren!

Ben je benieuwd naar alle tips om je foto’s klaar te maken voor jouw beste fotoprint ooit? Lees de voorgaande tips hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *