photo-contest

Wanderlust 2024-03

Wanderlust 2024-03

De fotowedstrijd 'Wanderlust' is ten einde. We hebben veel bijdragen ontvangen die ons onze prachtige grote planeet vanuit een groot aantal hoeken en perspectieven laten zien. Grote dank aan iedereen die heeft deelgenomen!

Uit de 25 meest gestemde foto's hebben wij een top 3 gekozen. Proficiat aan alle winnaars!

De winnaar van de 'Wanderlust'-wedstrijd is …Dimo Hristev

Foto: Dimo ​​Hristev

De winnende foto:

“Welkom in Noorwegen. Tien dagen op het eiland Lofoten en slechts twee uur zon, dus dit beeld betekent veel voor mij. Reine is een kleine stad, maar met overal prachtige uitzichten op het landschap. Het is gewoon een andere wereld en zal voor altijd in mijn hart blijven.” – Dimo ​​Hristev

Wij waren gefascineerd door deze opname. De huizengroep op dit kleine eiland lijkt het einde van de wereld en roept ons innerlijke ontdekkingsreizigerhart op. De zonnestralen die door de lucht breken en huizen en berghellingen dramatisch verlichten, zijn werkelijk magisch. De geeloranje tinten van het zonlicht complementeren de blauwe en turquoise tinten van de lucht en het heldere water, een kleurenpalet dat voldoening schenkt.

De 2e plaats gaat naar … Khổng Giang

Foto: Khổng Giang

Deze verbazingwekkende foto toont ons het drogen van wierookstokjes. De compositie is geniaal; met een dynamische lijn die de gulden snede volgt, is het beeld in twee delen verdeeld: de ene helft is gevuld met paarse wierookstokjes, gerangschikt als bloeiende bloemen. De andere helft is overwegend gekleurd in een rustig beige en brengt de andere helft van het beeld in balans. Enkele accenten van twee personen en bundels wierookstokjes houden het beeld dynamisch. Het is alsof je de geur ruikt, en we zijn zeker geïnspireerd door deze bestemming.

De 3e plaats is … Ed van der Reek

Foto: Ed van der Reek

Een vrouw dwaalt door de woestijn; we weten niet waar ze vandaan komt, noch waar ze heen gaat. Maar we zien hoe klein ze is, in verhouding tot de uitgestrektheid van de woestijn. Dit wekt het gevoel dat er zoveel te zien is in de wijde wereld. Het zand lijkt iets lichter in het midden van de foto, wat een dramatisch accent aan de scène toevoegt, en vanaf de onderkant van de foto klimmen haar sporen en andere sporen omhoog, bijna als een grijpende hand, hongerig naar avontuur en de uitgestrektheid van de wereld. de wereld.

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met al jullie inzendingen! Het was geweldig om zoveel ongelooflijke foto's te zien.

Vond je de wedstrijd leuk? Er loopt een nieuwe wedstrijd tot eind april. Wij zijn op zoek naar jouw beste foto's!

Doe mee aan de nieuwe wedstrijd >

Win-win-win!

Doe mee aan de huidige fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Wat is Xpozer?

Haarscherpe print, slim frame

Een Xpozer bestaat uit een perfecte print en een herbruikbaar frame. Wij maken fotoprints van de hoogste kwaliteit die je eenvoudig op het Xpozer Frame kunt monteren. Het ruilen van uw afdrukken is gemakkelijk en leuk!

Bekijk Xpozer