photo-contest

Winnaars fotowedstrijd: Sublime Summer | 2024-08

Winners Photo Contest: Sublime Summer | 2024-08

Winnaars fotowedstrijd: Sublime Summer

Terwijl de warme zomerzon ondergaat en gouden tinten over onze landschappen werpt, is het duidelijk dat dit seizoen het perfecte canvas biedt voor verbluffende foto's. De charme van de zomer, met zijn levendige kleuren en lange, zonnige dagen, biedt grenzeloze mogelijkheden om de pracht van de natuur vast te leggen. Uit een pool van 25 inzendingen hebben we de top 3 winnaars van onze fotowedstrijd "Sublime Summer" geselecteerd. Een oprechte dank aan iedereen die heeft deelgenomen en hun prachtige foto's met ons heeft gedeeld!

De winnaar van de Sublime Summer fotowedstrijd is… Iris Borst! 🏆

De vuurtoren van Texel, een bekend herkenningspunt op het eiland bij zonsopgang

De winnende foto van Iris, getiteld "The Lighthouse of Texel, a Famous Landmark on the Island at Sunrise", toont op prachtige wijze de charme van de kust van Texel. Met zijn zandstrand, iconische vuurtoren en de rustige zonsopgang die de lucht schildert, heeft Iris een typisch zomermoment vastgelegd. Het serene landschap en het vroege ochtendlicht komen samen in een verbluffende compositie die de sublieme essentie van de zomer belichaamt. Gefeliciteerd, Iris! Je hebt een Xpozer 80x120cm print gewonnen, met verbluffende helderheid en een strak, herbruikbaar frame.

Op de tweede plaats staat… Lukas Bauters!🥈

Maak uw leven mistig met adembenemende uitzichten op de Pyreneeën

De adembenemende foto van Lukas, "Mistify Your Life with Breathtaking Views of the Pyrenees", benadrukt de majestueuze schoonheid van de Pyreneeën. Met mist die over de vallei rolt en de lucht in zachte tinten geschilderd, brengt deze afbeelding de mystieke aantrekkingskracht van deze grootse pieken tot leven. Gefeliciteerd, Lukas! Je ontvangt een Xpozer 60x90cm print , perfect om je ruimte te verfraaien met levendige, herbruikbare kunst.

De derde plaats gaat naar… Emre Yildirim! 🥉

Waar de tijd stilstaat en het turquoise water de oude pier kust terwijl de zon onder de horizon zakt

Emre's suggestieve foto, "Where Time Stands Still, and the Turquoise Waters Kiss the Ancient Jetty as the Sun Dips Below the Horizon" legt een serene steiger vast die zich uitstrekt in kalm water, met een dramatische lucht erboven. De rustige schoonheid van deze zonsondergangscène transporteert kijkers naar een plek van vredige reflectie. Gefeliciteerd, Emre! Je hebt 4 EPIX Prints gewonnen, ideaal voor het maken van dynamische collages met verwisselbare 24x24cm prints op magnetische panelen.

Een groot dankjewel aan iedereen die heeft deelgenomen en hun zomerverhalen heeft gedeeld door hun lenzen. Jullie enthousiasme en talent hebben deze wedstrijd echt speciaal gemaakt!

NIEUWE fotowedstrijd

Heb je het deze keer niet tot de winnaarscirkel geschopt? Maak je geen zorgen! Onze nieuwste fotowedstrijd is al live en we zijn enthousiast om jullie nieuwe inzendingen te zien. Dit is je kans om te schitteren en je beste foto's te laten zien! Bekijk hier het nieuwe thema.

Win-win-win!

Doe mee aan de huidige fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Wat is Xpozer?

Haarscherpe print, slim frame

Een Xpozer bestaat uit een perfecte print en een herbruikbaar frame. Wij maken fotoprints van de hoogste kwaliteit die je eenvoudig op het Xpozer Frame kunt monteren. Het ruilen van uw afdrukken is gemakkelijk en leuk!

Bekijk Xpozer