photo-contest

Winnaars Fotowedstrijd: Natural Beauty | 2024-06

Winners Photo Contest: Natural Beauty | 2024-06

Winnaars Fotowedstrijd: Natural Beauty

Een van onze favoriete bezigheden is het verkennen van de wereld en het maken van foto's van alle ongelooflijke bezienswaardigheden die we onderweg tegenkomen. Onze planeet is prachtig, met zoveel mooie plekken om te bewonderen. In onze fotowedstrijd met als thema 'Natuurlijke schoonheid' hebben we je gevraagd je beste foto's van de wonderen van de natuur te delen. We ontvingen een overweldigende respons met prachtige foto's. Uit de 25 meest gestemde foto's hebben we onze top 3 geselecteerd. Felicitaties aan alle winnaars en hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen!


De winnaar van de fantastische fotowedstrijd is…Connie de Wit

Deze prachtige foto van de jan-van-gent heeft de titel "Love is in the Air!". Het heeft een gedempt kleurenpalet dat alle aandacht vestigt op de vorm die ontstaat door de streling van de twee vogels. De vorm die ze vormen vult tweederde van het beeld, waardoor het in balans is. Een bijzondere compositie en een hartverwarmend moment.

De 2e plaats gaat naar…Daniel de Byl

Deze epische opname van het jonge luipaard trok onze aandacht omdat het iemand recht in de ogen keek. Bovendien zorgt de bokeh ervoor dat alle aandacht op het gezicht van de kat gericht is. Dit beeld roept een onmiddellijke verbinding op met de wilde geest van de natuur en dient als herinnering aan de woeste en ongelooflijke schoonheid van de wildernis.

De 3e plaats gaat naar…Roelie van der Vegt

Roelie's foto van het paard met de twee spelende veulens lijkt regelrecht uit een sprookjesboek te komen: het pastelkleurige palet, de mistige achtergrond die voor een mystieke sfeer zorgt, en de bloemen die voor een magische charme zorgen. De paarden zijn ook wit. Door de driehoekige compositie van de spelende veulens in het midden oogt het geheel evenwichtig maar niet saai. Simpelweg geweldig!

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met al jullie inzendingen! Het was geweldig om zoveel ongelooflijke foto's te zien.

Vond je de wedstrijd leuk? Er loopt een nieuwe wedstrijd tot eind juli. Wij zijn op zoek naar jouw beste foto's!

 

Win-win-win!

Doe mee aan de huidige fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Wat is Xpozer?

Haarscherpe print, slim frame

Een Xpozer bestaat uit een perfecte print en een herbruikbaar frame. Wij maken fotoprints van de hoogste kwaliteit die je eenvoudig op het Xpozer Frame kunt monteren. Het ruilen van uw afdrukken is gemakkelijk en leuk!

Bekijk Xpozer