Pennen voor het goede doel

Pennen voor het goede doel

Pennen actie van Xpozer. Bruikbare pennen voor goede doel! Wij sturen pennen naar ontwikkelingslanden voor onderwijs. Help ons en stuur je pennen naar ons. Naast het op de markt neerzetten van mooie producten, vinden wij het ook belangrijk om iets terug te kunnen doen voor de samenleving. Met een mooie, dure term noemen veel bedrijven dit ‘duurzaamheid’ of ‘duurzaam ondernemen’. Voor ons is het gewoon iets vanzelfsprekend dat meer bedrijven zouden moeten doen. Wij zamelen pennen in voor derdewereldlanden (ontwikkelingslanden) om zo het onderwijs te steunen, zodat de kinderen daar kunnen leren schrijven. Alle nog schrijvende pennen die voor ons niet meer bruikbaar zijn sturen wij daarheen. Veel mensen staan niet stil dat een simpele pen heel veel waard is in landen zoals India, Afrika of Indonesië. Kinderen kunnen leren schrijven en basisonderwijs volgen. Op dit moment zijn er al tientallen kilo’s pennen verstuurd naar Oeganda, Oekraïne en Indonesië.

Doe zelf mee met de pennen actie.

Help ons pennen inzamelen voor derdewereldlanden voor de ondersteuning van het onderwijs. Ken jij mensen die nog schrijvende pennen willen weggooien of bedrijven die reclamepennen over hebben?

Stuur ze naar ons op, want wij zorgen ervoor dat ze bij goed bij de basisscholen aankomen en ze bij de kinderen terechtkomen die ze zo hard nodig hebben. Zet ook even je naam of bedrijf bij de pennen die je naar ons toestuurt. Dan kunnen we je bedanken en vermelden op onze Facebookpagina.

Adres:
Xpozer Europe B.V.
t.a.v. afdeling Goede doelen
Molengraaffsingel 12-14
2629JD Delft

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen?

pennen voor goede doel actie